Cardiologia este una dintre cele mai importante specialităţi medicale de care puteţi beneficia la clinica Vasimedica.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii, care nu încetează să le ofere satisfacţii deosebite, datorită nenumăratelor cazuri rezolvate şi a mulţumirilor sincere care vin din partea pacienţilor.

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii şi ale vaselor de sânge. Acest departament important, pe care îl găsiţi în cadrul clinicii Vasimedica, cuprinde diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienţei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor şi al bolilor pericardului.

Din pacate, România se afla în grupul ţărilor europene cu cea mai mare incidenţă a bolii cardiace ischemice sau a bolilor cerebro-vasculare. Pentru a avea o imagine mai clară, menţionăm că aproximativ 50% dintre bărbaţii şi 30% dintre femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani sunt diagnosticaţi cu una dintre formele cardiopatiei ischemice: angină de efort, angină de repaus sau chiar infarctul miocardic acut.

Inima este motorul vieţii, astfel că trebuie menţinută sănătoasă. Din păcate, datorită unui stil de viaţă neglijent şi a stresului cotidian, se întâmplă să ignoraţi micile afecţiuni ale inimii. Acestea, netratate, vă înrăutăţesc starea sănătăţii determinând boli cardio-vasculare care presupun intervenţii chirurgicale şi care, în cele mai multe cazuri, pot fi chiar fatale.

Echipa de cardiologi a clinicii Vasimedica îşi propune să diagnosticheze şi să rezolve problemele pacienţilor şi bineînteles să le prevină în cazul acelora care au iniţiativa de a se prezenta la medic imediat ce apar primele semne de întrebare.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Programări

  • Telefon:

    +40374-466.478
  • Adresă:

    Şoseaua Rediu nr. 16, Iaşi
  • E-mail:

    office@vasimedica.ro