Specialitatea dermato-venerologie se ocupă cu totalitatea fenomenelor patologice care se produc la nivelul organului cutanat (piele, anexe ale pielii, mucoase accesibile), inclusiv boli cu transmitere sexuală, venerice..

Dermato-venerologul are competenţa de a le trata prin mijloace medicale şi chirurgicale. După cum v-aţi dat seama sunt două specialităţi care se întrepătrund:

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticarea şi tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii (păr, unghii) şi a mucoaselor adiacente (cavitate bucală şi organe genitale).

Venerologia, al carei obiect de studiu îl constituie totalitatea infecţiilor cu transmitere sexuală, aparţine acestei specialităţi deoarece atât calea de contaminare cât şi majoritatea manifestărilor clinice a acestor infecţii sunt localizate la nivel cutaneo-mucos.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Programări

  • Telefon:

    +40374-466.478
  • Adresă:

    Şoseaua Rediu nr. 16, Iaşi
  • E-mail:

    office@vasimedica.ro