Centrul medical Vasimedica îşi doreşte să devină unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din Iaşi. Experienţa, perseverenţa şi profesionalismul echipei noastre medicale, precum şi principiile bine stabilite încă din vara anului 2016, când centrul medical a fost deschis, ne îndreptăţesc să credem că acest obiectiv va putea fi îndeplinit cu succes.

Misiunea principală a Centrului medical Vasimedica este reprezentată de grija faţă de pacient şi de dorinţa medicilor noştri de a rezolva fiecare caz medical, indiferent de complexitatea acestuia. Pentru noi, nimic nu se compară cu bucuria pe care ţi-o transmite un pacient atunci când problemele sale de sănătate sunt rezolvate.

Vasimedica oferă servicii şi tratamente specializate în domeniul cardiologiei, pediatriei, medicinei interne, ginecologiei, dermato-venerologiei, kinetoterapiei şi masajului, precum şi a altor terapii necesare pentru recuperarea medicală.

De asemenea, centrul medical Vasimedica este dotat cu o salină artificială la standarde europene, un aspect foarte important pentru pacienţii care suferă, în principal, de afecţiuni respiratorii.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la unul din numerele noastre de telefon afişate la pagina de CONTACT.

De ce să ne alegi?

Centrul Medical VASIMEDICA vă oferă servicii medicale private la standarde europene.

Clinică modernă

La noi vei găsi aparatură de ultimă generaţie.

Doctori calificaţi

Avem o echipă medicală de invidiat.

Multiple specialităţi

Oferim servicii medicale multidisciplinare.

Calitate şi confort

Grija faţă de pacient este regula numărul 1.

Departamente

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Avantaje

La VASIMEDICA primează calitatea serviciilor pe care le oferim către pacient. Încercăm să menţinem o strânsă legătură cu acesta şi să îi oferim cât mai multe detalii şi opţiuni de recuperare pentru ca starea lui să se îmbunătăţească într-un mod cât mai eficient.

Fiind o clinică privată la standarde europene, VASIMEDICA oferă tot confortul necesar pacienţilor săi pentru o recuperare uşoară şi rapidă. Timpul petrecut la noi îl veţi resimţi ca pe o activitate binevenită şi satisfăcătoare.

Rezultatele sunt tot ceea ce contează pentru echipa medicală de la Vasimedica. Tehnicile moderne de diagnostic, tratament şi recuperare, precum şi profesionalismul doctorilor ridică standardele actului medical şi asigură rezultate pozitive.