Kinetoterapia este o specialitate care nu avea cum să lipsească din cadrul clinicii Vasimedica. Am considerat această specialitate ca fiind aproape obligatorie, datorită numărului foarte mare de persoane care suferă din punct de vedere fizic de diferite afecţiuni.

Kinetoterapia face parte din medicina fizică și studiază mecanismele neuromusculare și articulare care îi asigură omului activităţile motrice normale. Are la bază mișcarea efectuată prin programe de recuperare medicală bine structurate, ce au ca scop refacerea unor funcţii diminuate.

Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic şi care doresc să-şi rezolve problemele apelând la această ramură atât de importantă din medicină.

Practic, prin intermediul kinetoterapiei medicii încearcă să stimuleze întregul potenţial al corpului pentru a elibera energie. De cele mai multe ori kinetoterapeuţii încearcă să stimuleze pacientul din trei sau chiar patru perspective: cea fizică, chimică, emoţională și uneori spirituală. În cadrul ședinţelor de kinetoterapie pe lȃngă stimularea fizică, specialiștii căută și anumite dezechilibre ale organismului care stau, de obicei, în spatele problemelor de sănătate.

De asemenea, clinica noastră oferă pacienţilor noştri şi servicii de masaj, care, îmbinat cu kinetoterapia, oferă efecte benefice asupra organismului şi stării mintale. Pacienţii vor beneficia de masaje profesionale, într-un mediu igienic şi plăcut, adaptate fiecărui pacient în parte. Şedinţele de masaj influenţează pozitiv starea pacientului, având efect relaxant, sedativ, analgezic, fiziologic şi de îmbunătăţire funcţională la nivelul muşchilor şi nervilor motori.

În cadrul clinicii Vasimedica, kinetoterapeuţii şi maseorii noştri tratează o serie de afecţiuni printre care se numără: stresul, tulburările musculare, tulburările nervoase (paralizie, boala Parkinson), tulburările respiratorii, tulburările ortopedico-traumatice, tulburările reumatologice (poliartrita reumatoidă, coxartroza, gonartroza), maladiile congenitale, tulburările cardiovasculare, alergiile, deficienţele nutriţionale, problemele emoţionale sau de învăţare.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Programări

  • Telefon:

    +40374-466.478
  • Adresă:

    Şoseaua Rediu nr. 16, Iaşi
  • E-mail:

    office@vasimedica.ro