Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul şi tratamentul nechirurgical al afecţiunilor, în special cele ale organelor interne.

Această specialitate se adresează persoanelor adulte. Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex şi de a monitoriza boli cronice severe şi condiţii de polipatologie. Practic, specialiştii de medicină internă diagnostichează şi tratează adulţii cu boli cardiovasculare, pulmonare, hepato-biliare, de tub digestiv, renale, osteo-articulare, boli de sânge, boli de sistem, boli endocrine, de nutriţie şi metabolism.

De asemenea, prin medicina internă se furnizeză pacienţilor şi servicii de prevenţie a bolii şi de promovare a sănătăţii, contribuind la medicina preventivă.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Programări

  • Telefon:

    +40374-466.478
  • Adresă:

    Şoseaua Rediu nr. 16, Iaşi
  • E-mail:

    office@vasimedica.ro