Specialitatea obstetrică-ginecologie reprezintă o ramura medicală importantă din cadrul clinicii Vasimedica, care se ocupă cu studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine ca parte a întregului organism, al proceselor biologice legate de reproducere și tratamentul stărilor patologice din sfera genitală.

Obstetrica este definită ca specializarea medicală ce se ocupă cu naşterea, respectiv ramură a medicinei sau a chirurgiei care se ocupă cu fiziologia şi patologia sarcinii şi a naşterii, precum şi cu asistenţa în timpul naşterii şi în perioada de lăuzie (lăuza este o femeie care se află în primele 6-8 săptămâni după o naştere).

Ginecologia reprezintă domeniul medicinei ce studiază metodele de diagnostic, tratament şi profilaxie a afecţiunilor sistemului genital feminin.

Cele două sunt foarte strâns legate între ele, astfel că în cadrul clinicii Vasimedica, medicii noştri specialişti tratează cu seriozitate şi profesionalism orice problemă care înglobează această specialitatea complexă.

Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul de a preveni o serie de afecţiuni, unele dintre ele deosebit de grave.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Programări

  • Telefon:

    +40374-466.478
  • Adresă:

    Şoseaua Rediu nr. 16, Iaşi
  • E-mail:

    office@vasimedica.ro