Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate.

Spre deosebire de alte specialităţi medicale, pediatria nu se ocupă de o boală în sine, cum ar fi fiziologia, ori de un aparat sau sistem, cum ar fi cardiologia, ci de patologia unei perioade foarte întinse din viaţa individului, care este din foarte multe privinţe decisivă.

Practic, preocuparea pediatriei, în funcţie de caracterul esenţial al vârstei, este procesul de creştere, care are două laturi fundamentale: acumularea de masă organică şi diferenţierea, adică modificarea formei şi structurii diferitelor tesuturi şi organe.

Priceperea şi profesionalismul medicilor pediatri din cadrul clinicii Vasimedica îi recomandă fără niciun dubiu pentru monitorizarea şi rezolvarea problemelor pe care copiii le întâmpină în drumul lor către maturitate.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Programări

  • Telefon:

    +40374-466.478
  • Adresă:

    Şoseaua Rediu nr. 16, Iaşi
  • E-mail:

    office@vasimedica.ro