Ştim cu toţii cât de benefice sunt curele în salină atât pentru cei bolnavi cât şi pentru persoanele sănătoase.

Însă, pentru a ajunge la o salină naturală este o adevarată provocare, deoarece sunt doar câteva saline în România, iar pentru persoanele care nu au norocul să locuiască în apropierea uneia dintre ele, le este aproape imposibil să facă un tratament care să se întindă pe mai multe zile.

Din fericire, clinica Vasimedica s-a gandit şi la acest aspect foarte important pentru persoanele care suferă, în principal, de boli respiratorii şi a realizat o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic pentru organismul uman. Specificăm faptul că salina este foarte indicată şi copiilor nu numai persoanelor adulte. Aerosolii salini sunt foarte indicaţi pentru orice tip de afecţiune respiratorie, de la cele mai uşoare până la cele mai grave, cum ar fi astmul bronşic.

Absorbţia aerosolilor salini dezinfectează organismul, fluidizează mucoasele, elimină toxinele şi reface elasticitatea membranelor. Jumătate de oră petrecută în salină duce la scăderea PH-ului şi împiedică apariţia microorganismelor responsabile pentru lezarea aparatului respirator.

Practic, sarea acţionează ca un dezinfectant, împiedicând formarea culturilor microbiene. Pentru ca o astfel de cură să fie cât mai eficientă trebuie să o urmaţi câteva zile consecutive, după recomandările medicului, şi să o reluaţi după un interval de timp de câteva luni.

Avem o echipă de doctori cardiologi profesionişti, dedicaţi întru totul acestei meserii. Citeşte mai mult!
Pielea este cel mai important organ cu rol de protecţie a organismului. La Vasimedica ai parte de îngirjirea de care ai nevoie. Citeşte mai mult!
Experienţa şi dăruirea medicilor noştri kinetoterapeuţi stă la dispoziţia pacienţilor care suferă din punct de vedere fizic. Citeşte mai mult!
Specialiştii de medicină internă din cadrul clinicii Vasimedica au competenţa de a rezolva probleme de diagnostic complex. Citeşte mai mult!
Vizita la ginecolog ar trebui să devină o acţiune de rutină, efectuată cel puţin odată pe an, cu scopul preventiv. Citeşte mai mult!
Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă de afecţiunile copilului, de la naştere şi până la pubertate. Citeşte mai mult!
Recuperarea medicală se ocupă cu tratarea afecţiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Citeşte mai mult!
La Vasimedica vei găsi o salină artificială la standarde europene, care reproduce perfect aerul sărat, atât de benefic organismului. Citeşte mai mult!

Programări

  • Telefon:

    +40374-466.478
  • Adresă:

    Şoseaua Rediu nr. 16, Iaşi
  • E-mail:

    office@vasimedica.ro