Abonament medical - Centrul Medical Vasimedica | Detalii - Cumpără

Abonament Medical - Centrul Medical Vasimedica | Clinica medicala cu specialități medicale diverse și Salină | Servicii și Avantaje Abonament Medical

Abonament Medical Clinica Medicala Vasimedica: De ce?

⦿ Poți oferi un Abonament Medical de la Centrul Medical Vasimedica celor apropiați despre care știi că au nevoie de investigații, proceduri sau tratamente medicale.

⦿ Abonamentul medical poate fi folosit la toate serviciile medicale oferite de noi, inclusiv la Salină.

⦿ Oferă Abonamentul medical pentru servicii medicale ca să arăți cuiva că îți pasă, că îl apreciezi sau că vrei să îi mulțumești într-un mod personal, cald, apropiat.

⦿ Beneficiarul Cardului Cadou este asteptat la recepție unde vom discuta cu el necesitățile pe care le are, îi facem o evaluare și îl vom îndruma către specialitățile potrivite.

Abonament Medical Clinica Medicala Vasimedica: Avantaje

⦿ Cardul poate fi folosit pentru orice investigații medicale, proceduri, tratamente sau Salină, în orice combinație, în funcție de necesitățile și dorința beneficiarului
⦿ Dacă sunteți din altă localitate sau țară, un Abonament Medical este ideal pentru un beneficiar din zona Iași (+20-50 Km, dacă se poate deplasa)
⦿ Un Abonament Medical poate fi personalizat cu mesajul dumneavoastră
⦿ Abonamentul medical poate fi achiziționat în format fizic, sub formă de felicitare - sau
⦿ Abonamentul medical îl puteți transmite prin email, mesaj WhatsApp, chiar SMS: La achiziționarea cardului primiți un cod, iar beneficiarul poate veni la Clinica doar cu codul și cartea de identitate (numele)

Abonament Medical Clinica Medicala Vasimedica: Cum poate fi folosit?

⦿ Simplu: În loc de bani sau card, beneficiarul plătește cu Abonamentul medical - iar colegii de la recepție vor scădea valoarea serviciilor din valoarea de pe card. Beneficiarul va fi înștiințat câți bani mai are disponbili pe Abonamentul medical.
⦿ Beneficiarul va folosi suma de pe Abonamentul medical în oricâte tranșe, pentru orice servicii sau abonamente din cadrul Centrului Medical.
⦿ Beneficiarul va plăti cu Abonamentul medical în loc să plătească cu cash, card sau orice altă metodă
⦿ Beneficiarul poate plăti parțial cu cardul anumite servicii sau abonamente iar restul poate plăti cu bani sau cu cardul (de exemplu, dacă suma rămasă pe Abonamentul medical acoperă doar parțial un abonament sau un serviciu, beneficiarul cardului cadou poate plăti folosind atât banii rămași pe card, cât și diferența din banii proprii)
⦿ Modul de folosire este explicat simplu și clar și pe Abonamentul medical fizic, astfel încât beneficiarul să îl poată folosi ușor. Personalul nostru poate, de asemenea, să îi explice oricând că poate folosi Abonamentul medical pentru serviciile din cadrul Centrului Medical.
⦿ Top-up / reîncărcare / completare: Abonamentul medical poate fi reîncărcat de către cine l-a cumpărat(dumneavoastră) sau de către beneficiar. Pentru reîncărcare va fi necesar doar codul cardului și numele.

Abonament Medical Clinica Medicala Vasimedica: Cui să îl oferi?

Mulți apropiați își neglijează sănătatea, considerând că alte lucruri sunt mai importante. Mulți dintre ei se sacrifică pentru a îi ajuta pe alții - sau a vă ajuta chiar pe dumneavoastră. Oferiți-le un Abonament Medical la Clinica noastră ca să avem grijă noi de sănătatea lor!

⦿ Părinților sau bunicilor: Cu acest Abonament Medical pot să își verifice starea de sănătate, pot să facă diferite investigații, tratamente
⦿ Unei persoane vulnerabile: rude, prieteni, vecini, cunoscuți
⦿ Dumneavoastră: Da, în primul rând vă dorim să investiți în sănătatea dumneavoastră. Chiar dacă sunteți sănătos, un masaj de relaxare sau o cură de salinoterapie sigur vă vor da o stare de bine.
Făceți-vă cadou un card pentru proceduri de relaxare, tonifiere și creștere a imunității.

Abonament Medical Clinica Medicala Vasimedica: Cum îl cumperi?

⦿ Abonamentul medical poate fi achiziționat cu plata cu cardul sau cash la recepție sau prin transfer bancar. În curând vom oferi și plata cu cardul, online. Odată ce avem confirmarea plății de la banca noastră, Abonamentul medical se va activa și poate fi folosit.

⦿ Valoarea de pe Abonamentul medical nu pot fi returnată beneficiarului ca bani, ci doar celui care l-a cumărat. Evităm astfel folosirea banilor în alte scopuri decât cele de sănătate.
Procedura de returnare este simplă, primul pas fiind transmiterea unei cereri către noi. Suma returnată va fi cea rămasă pe card, cu excepția comisionelor bancare.

Abonament Medical Clinica Medicala Vasimedica: Alte detalii

⦿ Abonamentul medical se folosește pentru serviciile pe care le prestăm în cadrul clinicii (inclusiv Salina), la adresa Centrului Medical (zona: Iași, cartier Păcurari, în spate la Kaufland Păcurari / adresa exactă: Șoseaua Varianta Rediu, Valea Lupului, Cod Poștal: 707410).
Există parcare la sediu și se poate ajunge în apropiere cu mijloace de transport în comun (autobuz ~200m, tramvai ~500m, microbuze regionale, taxi, ride-sharing, trotinete electrice).

⦿ Serviciile plătite cu Abonament Medical se plătesc normal atât la prețul de listă, cât și la promoțiile existente la un moment dat pentru anumite servicii sau pachete, după cum este cazul

⦿ Pentru valoarea de pe Abonamentul medical nu se oferă dobândă. Pentru returnări se folosește aceeași metodă de plată și același cont ca la achiziție, cu rezerva de a verifica identitatea solicitantului. Abonamentele au o perioadă de valabilitate de 6 luni sau 12 luni de la achizitie. Toate detaliile sunt disponibile în termeni și condiții, inclusiv cele legate de prelucrarea datelor personale.

Abonament Medical: Cumpără acum!

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpara un Abonament Medical cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Abonamentul medical cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc). 4) Poti trimite apoi Abonamentul medical beneficiarului, care se poate bucura imediat de el.
Card Cadou Iasi, Card Servicii Medicale Iasi Abonament medical - Centrul Medical Vasimedica | Detalii - Cumpără

Centrul Medical si Salina Iasi Vasimedica: Cum ajungi la noi?