Pediatrie Iasi - Pediatru Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Programare: 0374.466.478

Pediatrie Iasi ✓ Pediatru Iasi ✓ Clinica Pediatrie | Medic pediatru cu experiență ✓ Dotări moderne | Sună / Programare la Pediatrie: 0374.466.478

Pediatrie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Pediatrie și vă va programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea cu cel puțin 2-3 zile înainte. Pentru urgențe, consultațiile regulate, vaccinuri sau la indicația medicului pediatru, puteți face programare la recepție sau prin telefon.

Pediatrie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Pediatrie din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Medicul Pediatru va consulta copilul și vă va prescrie tratamentul potrivit.
În timpul consultației medicul pediatru vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice copiilor, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau pentru creșterea imunității în perioadele de răceli, gripe, alergii.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, medicul pediatru vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Pediatrie Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la pediatru?

⦿ Vă recomandăm un control la medicul pediatru atunci când copilul are primele simptome ale unei potențiale boli. Evitați să tratați copilul fără un consult pediatric avizat pentru că riscați să îi dați medicamente sau tratamente nepotrivite și doze nepotrivite pentru starea lui.
Medicul pediatru are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării copilului, cât și sfaturi legate de alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune și să prevină multe dintre afecțiunile copilăriei.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de pediatrie imediat ce copilul are simptome de orice fel (dureri, febră, diaree, bubițe, stare generală proastă, etc.). Dacă copilul are simptome acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la medicul pediatru.

Pediatrie Iasi - Vasimedica: Tipuri de consultații

⦿ Medicul pediatru va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are copilul și vă va prescrie un plan de tratament.

Pediatrie Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Consultațiile de Pediatrie din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit pentru toate serviciile din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Kinetoterapie, Masaj, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpara un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare a cardului.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc).
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el.
Voucher Masaj Iasi Pediatrie Iasi - Pediatru Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Pediatrie Iasi - Pediatru Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?