Dermatologie Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Dermatologie Iasi | Clinica Dermatologie Iasi | Medic dermatolog Iasi cu experiență - Dotări moderne | Programare la Dermatologie Vasimedica: 0374.466.478 ✓

Dermatologie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Dermatologie și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la medicul dermatolog cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația medicului dermatolog, puteți face programare la recepție sau prin telefon.

Dermatologie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Dermatologie din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Medicul Dermatolog va consulta, va stabili un diagnostic și vă va prescrie tratamentul potrivit.
În timpul consultației medicul dermatolog vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni dermatologice specifice.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, medicul dermatolog vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Dermatologie Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la dermatolog?

⦿ Vă recomandăm un control la medicul dermatolog atunci când are primele simptome ale unei potențiale afecțiuni sau în scop preventiv (de exemplu pentru investigarea unor alunițe, pete pe piele, etc). Medicul dermatolog vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări pentru expunerea la soare, folosirea anumitor produse cosmetice, vă poate atrage atenția asupra unor obiceiuri nesănătoase pentru piele. Evitați să tratați afecțiunile dermatologice fără discuția cu un dermatolog avizat pentru că riscați să luați medicamente sau tratamente nepotrivite și/sau în doze nepotrivite pentru pacient.
Medicul dermatolog are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării pacientului, cât și sfaturi legate de alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă simțiti confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de dermatologie imediat ce pacientul are simptome de orice fel (dureri, pete, usturime, mâncărimi, bubițe, etc.). Dacă simptomele sunt acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la dermatolog.

Dermatologie Iasi - Vasimedica: Tipuri de consultații

⦿ Medicul dermatolog va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are pacientul și vă va prescrie un plan de tratament personalizat.
⦿ Tratament dermatologic pentru adolescenții din Iasi: Medicul dermatolog are experiența necesară pentru a oferi indicații pentru tratamentul acneei sau a altor afecțiuni dermatologice specifice adolescenților.

Dermatologie Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Consultațiile de dematologie din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru dermatologie, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Kinetoterapie, Masaj, Pediatrie, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpara un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare a cardului.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc).
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el. Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi. La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.
Voucher Masaj Iasi Dermatologie Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Dermatologie Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?