Masaj la Centrul Vasimedica Iași

Voucher Masaj: Elegant, Personalizat

Cadou Masaj Iasi - Card Voucher Masaj Iasi

Preț Voucher Masaj

Voucher Masaj 1 ședință: 70 lei
Voucher Masaj 3 ședințe: 210 lei
Voucher Masaj 10 ședințe: 650 lei

Beneficiarul alege Masajul după cum dorește:
✓ Masaj de Relaxare
✓ Masaj Antidurere cu Magneziu
✓ Masaj Anticelulitic
✓ Masaj Muscular Profund
✓ Masaj Combinat (de exemplu Masaj Relaxare + Profund)

✓ Masaj Terapeutic (fiind masaj medical, acesta nu se poate combina cu alte variante)

Cum cumperi?
Personalizează Voucherul de Masaj și nr. ședințe:⦿ Pe scurt: Voucherul Masaj poate fi folosit pentru Masaj la alegerea beneficiarului:
Masaj de Relaxare, Masaj Antidurere cu Magneziu, Masaj Anticelulitic, Masaj Muscular Profund sau Masaj Terapeutic sau Masaj Combinat (Relaxare și Terapeutic)
⦿ Odată achiziționat voucherul masaj, veți primi pe email voucherul electronic personalizat cu mesajul dumneavoastră. Beneficiarul poate veni la recepție doar cu cartea de identitate și cu voucherul pe telefon (PDF).
⦿ Valabilitate card Voucher Masaj 1 an de la achiziție. ✓

Card Cadou Masaj Vasimedica - Voucher Masaj: De ce?

⦿ Poți oferi un Card Masaj Cadou - Voucher Masaj de la Centrul Medical Vasimedica celor apropiați - este o surpriză plăcută, un cadou deosebit.

⦿ Cardul poate fi folosit pentru orice tip de masaj din cadrul Centrului Vasimedica, în funcție de necesitățile și dorința beneficiarului
⦿ Ședințele de masaj sunt de 40 de minute (cu excepția masajului terapeutic care este de 15 minute) și este necesară programarea telefonică sau prin whatsapp, în funcție de dorința Beneficiarului și cu confirmarea noastră.

⦿ Oferă un Voucher Masaj ca să arăți cuiva că îți pasă, că îl apreciezi sau că vrei să îi mulțumești într-un mod personal, cald, apropiat.

⦿ Beneficiarul Voucherului Masaj este asteptat la recepție unde vom discuta cu el necesitățile pe care le are sau ce tip de masaj dorește: Masaj de diferite tipuri, Masaj Terapeutic sau Masaj Combinat, de exemplu masaj Relaxare + Masaj Muscular Profund.

Card Cadou Masaj Vasimedica - Voucher Masaj: Avantaje

⦿ Dacă sunteți din altă localitate sau țară, un voucher cadou masaj este ideal pentru un beneficiar din zona Iași (+20-50 Km, dacă se poate deplasa)
⦿ Un Card Cadou Masaj - Voucher Masaj poate fi personalizat cu mesajul dumneavoastră (urare, mulțumire, etc.)
⦿ Cardul Cadou Masaj va fi transmis electronic (PDF / imagine), și apoi îl puteți transmite prin email, mesaj WhatsApp, chiar SMS: La achiziționarea Cardului Masaj primiți un cod, iar beneficiarul poate veni la Vasimedica doar cu codul voucherului de masaj și cartea de identitate (numele)

Card Cadou Masaj Vasimedica - Voucher Masaj: Cum poate fi folosit?

⦿ Simplu: În loc de bani sau card, beneficiarul plătește ședințele de masaj cu cardul cadou - voucher. Beneficiarul va fi înștiințat câte ședințe mai are pe cardul cadou.
⦿ Modul de folosire a voucherului cadou Masaj este explicat simplu și clar și pe card, astfel încât beneficiarul să îl poată folosi ușor. Personalul nostru poate, de asemenea, să îi explice oricând că poate folosi cardul cadou pentru serviciile de Masaj de la Vasimedica.
⦿ Top-up / reîncărcare / completare: Cardul cadou Masaj poate fi reîncărcat de către cine l-a cumpărat(dumneavoastră) sau de către beneficiar. Pentru reîncărcare va fi necesar doar codul cardului și numele.

Card Cadou Masaj Vasimedica - Voucher Masaj: Cui să îl oferi?

Mulți apropiați își neglijează sănătatea, considerând că alte lucruri sunt mai importante. Mulți dintre ei se sacrifică pentru a-i ajuta pe alții . Oferiți-le un Card Cadou Masaj la Centrul noastru medical ca să avem grijă noi de starea lor de bine prin ședințe de masaj la alegerea lor!

⦿ Dumneavoastră: Da, în primul rând vă dorim să investiți în starea dumneavoastră de bine. Chiar dacă sunteți sănătos, un masaj de relaxare, eventual combinat cu masaj muscular profund vă va da o stare bună.
Făceți-vă cadou un card pentru proceduri de relaxare și tonifiere. ⦿ Pentru ziua de naștere, onomastica, sărbători sau orice alta ocazie unde un cadou - voucher masaj - este binevenit

Card Cadou Masaj Vasimedica Iasi - Voucher Masaj: Cum îl cumperi?

⦿ Card Cadou Masaj - Voucher Masaj poate fi achiziționat cu plata online cu cardul sau cash la recepție. Odată ce avem confirmarea plății de la banca noastră, cardul cadou se va activa și poate fi folosit. Cardul Cadou Masaj - Voucher Masaj îl veți primi prin email ca PDF sau imagine și va conține un cod unic.

⦿ Valoarea de pe Cardul cadou Masaj nu pot fi returnată beneficiarului ca bani, ci doar celui care l-a cumărat. Evităm astfel folosirea banilor în alte scopuri decât cele de sănătate.
Procedura de Returnare este simplă, primul pas fiind transmiterea unei cereri către noi. Suma returnată va fi cea rămasă pe card, cu excepția costurilor de prelucrare a plaților (banca, etc.). Pentru returnare, cererea trebuie transmisă prin email la office@vasimedica.ro în termen de 15 zile de la achiziționare și trebuie să conțină voucherul cu seria respectivă care trebuie să nu fi fost utilizat niciodată pentru o programare la masaj. Returnări pațiale ale voucherului Masaj nu sunt posibile din motive fiscale / tehnice.

Voucher Masaj Iasi - Card Servicii Medicale Vasimedica: Alte detalii

⦿ Voucherul Masaj cadou se folosește pentru serviciile de Masaj, la adresa Centrului Medical (zona: Iași, carier Păcurari, în spate la Kaufland Păcurari / adresa exactă: Șoseaua Varianta Rediu, Valea Lupului, Cod Poștal: 707410).
Există parcare la sediu și se poate ajunge în apropiere cu mijloace de transport în comun (autobuz ~200m, tramvai ~500m, microbuze regionale, taxi, ride-sharing, trotinete electrice).

⦿ Serviciile plătite cu Voucher Masaj sunt exlusiv pentru tipul de Masaj și numărul de ședințe specificat pe voucher.

⦿ Pentru valoarea de pe Voucher Masaj nu se oferă dobândă. Pentru eventualele returnări se folosește aceeași metodă de plată și același cont ca la achiziție, cu rezerva de a verifica identitatea solicitantului. Voucherele Masaj cadou au o perioadă de valabilitate de un an de la emitere; după un an, suma reprezentând contravaloarea voucherului (și a ședințelor de masaj neefectuate) devine proprietatea Vasimedica, reprezentând cheltuieli de disponibilitate a serviciilor, iar voucherul cadou se anulează. Toate detaliile sunt disponibile în termeni și condiții, inclusiv cele legate de prelucrarea datelor personale, iar prin achiziția unui voucher masaj sunteți de acord integral cu termenii și condițiile din site.

Voucher Masaj Iasi: Cumpără acum!

Plata pentru Voucher Masaj / Card Cadou Masaj se poate realiza online după ce completați formularul de mai sus.
Dacă ai întrebări legate de Voucher Masaj Iasi, sună la recepție: 0374.466.478

Voucher Masaj Iasi - Masaj la Alegere | Shop Vasimedica Iași: Cum ajungi la noi?