Card Cadou - Card Servicii Medicale

Dăruiește un Card Servicii Medicale: Părinți, Bunici, Vecini, Prieteni | Consultații Medicale variate ✓ Masaj ✓ Salină ✓ Kineto ✓ Recuperare

Dăruiește un card cadou pentru: Părinți, Bunici, Vecini sau Prieteni - cu sau fără copii sau chiar pentru tine.
Poate fi folosit pentru a plăti toate serviciile medicale din Centru Medical Vasimedica, de la Consultații de specialitate în Cabinete cu diferite specialități, Masaj terapeutic sau de relaxare, Salină, Kinetoterapie Copii și Adulți, Recuperare Medicală, Pediatrie, Proceduri medicale variate (Terapia Tecar, etc).

Card Cadou Iasi: Centrul Medical Vasimedica


⦿ Pe scurt: Cardul poate fi folosit pentru: Orice Investigații medicale în Cabinetele medicale de diferite specialități, Proceduri, Masaj terapeutic sau de relaxare, Tratamente, Kinetoterapie, Recuperare Medicală sau Salină, în orice combinație, în funcție de necesitățile și dorința beneficiarului, în limita sumei disponibile și a serviciilor disponibile (este necesară programare la telefon).
⦿ Cardul poate fi reîncărcat oricând.
⦿ Înțelegem că unele persoane nu au email sau smartphone. Odată achiziționat cardul, beneficiarul poate veni la recepție doar cu cartea de identitate și numărul de pe card.
⦿ Valabilitate 1 an de la achiziție sau de la ultima reîncărcare.

Card Cadou Clinica Medicala Vasimedica: De ce?

⦿ Poți oferi un card cadou de la Centrul Medical Vasimedica celor apropiați despre care știi că au nevoie de investigații, proceduri sau tratamente medicale.

⦿ Cardul poate fi folosit pentru orice investigații medicale, proceduri (Kinetoterapie, Masaj, etc), tratamente sau Salină, în orice combinație, în funcție de necesitățile și dorința beneficiarului
⦿ Cardul cadou poate fi folosit la toate serviciile medicale oferite de noi, inclusiv la Salină.

⦿ Oferă Cardul Cadou pentru servicii medicale ca să arăți cuiva că îți pasă, că îl apreciezi sau că vrei să îi mulțumești într-un mod personal, cald, apropiat.

⦿ Beneficiarul Cardului Cadou este asteptat la recepție unde vom discuta cu el necesitățile pe care le are, îi facem o evaluare și îl vom îndruma către specialitățile potrivite.

Card Cadou Clinica Medicala Vasimedica: Avantaje

⦿ Dacă sunteți din altă localitate sau țară, un card cadou este ideal pentru un beneficiar din zona Iași (+20-50 Km, dacă se poate deplasa)
⦿ Un Card cadou poate fi personalizat cu mesajul dumneavoastră (urare, mulțumire, etc.)
⦿ Cardul cadou poate fi electronic, îl puteți transmite prin email, mesaj WhatsApp, chiar SMS: La achiziționarea cardului primiți un cod, iar beneficiarul poate veni la Clinica doar cu codul și cartea de identitate (numele)

Card Cadou Clinica Medicala Vasimedica: Cum poate fi folosit?

⦿ Simplu: În loc de bani sau card, beneficiarul plătește cu cardul cadou - iar colegii de la recepție vor scădea valoarea serviciilor din valoarea de pe card. Beneficiarul va fi înștiințat câți bani mai are disponbili pe cardul cadou.
⦿ Beneficiarul va folosi suma de pe Cardul Cadou în oricâte tranșe, pentru orice servicii sau abonamente din cadrul Centrului Medical.
⦿ Beneficiarul va plăti cu cardul cadou în loc să plătească cu cash, card sau orice altă metodă
⦿ Beneficiarul poate plăti parțial cu cardul anumite servicii sau abonamente iar restul poate plăti cu bani sau cu cardul (de exemplu, dacă suma rămasă pe cardul cadou acoperă doar parțial un abonament sau un serviciu, beneficiarul cardului cadou poate plăti folosind atât banii rămași pe card, cât și diferența din banii proprii)
⦿ Modul de folosire este explicat simplu și clar și pe cardul cadou fizic, astfel încât beneficiarul să îl poată folosi ușor. Personalul nostru poate, de asemenea, să îi explice oricând că poate folosi cardul cadou pentru serviciile din cadrul Centrului Medical.
⦿ Top-up / reîncărcare / completare: Cardul cadou poate fi reîncărcat de către cine l-a cumpărat(dumneavoastră) sau de către beneficiar. Pentru reîncărcare va fi necesar doar codul cardului și numele.

Card Cadou Clinica Medicala Vasimedica: Cui să îl oferi?

Mulți apropiați își neglijează sănătatea, considerând că alte lucruri sunt mai importante. Mulți dintre ei se sacrifică pentru a-i ajuta pe alții - sau a vă ajuta chiar pe dumneavoastră. Oferiți-le un Card Cadou la Clinica noastră ca să avem grijă noi de sănătatea lor!

⦿ Părinților sau bunicilor: Cu acest Card Cadou pot să își verifice starea de sănătate, pot să facă diferite investigații, tratamente
⦿ Unei persoane vulnerabile: rude, prieteni, vecini, cunoscuți
⦿ Dumneavoastră: Da, în primul rând vă dorim să investiți în sănătatea dumneavoastră. Chiar dacă sunteți sănătos, un masaj de relaxare sau o cură de salinoterapie sigur vă vor da o stare de bine.
Făceți-vă cadou un card pentru proceduri de relaxare, tonifiere și creștere a imunității.

Card Servicii Medicale - Card Cadou Vasimedica: Cum îl cumperi?

⦿ Cardul Servicii Medicale - Cardul Cadou poate fi achiziționat cu plata online cu cardul sau cash la recepție. Odată ce avem confirmarea plății de la banca noastră, cardul cadou se va activa și poate fi folosit.

⦿ Valoarea de pe Cardul cadou nu pot fi returnată beneficiarului ca bani, ci doar celui care l-a cumărat. Evităm astfel folosirea banilor în alte scopuri decât cele de sănătate.
Procedura de returnare este simplă, primul pas fiind transmiterea unei cereri către noi. Suma returnată va fi cea rămasă pe card, cu excepția costurilor de prelucrare a plaților (banca, etc.).

Card Cadou - Card Servicii Medicale Vasimedica: Alte detalii

⦿ Cardul cadou se folosește pentru serviciile pe care le prestăm în cadrul clinicii (inclusiv Salina), la adresa Centrului Medical (zona: Iași, carier Păcurari, în spate la Kaufland Păcurari / adresa exactă: Șoseaua Varianta Rediu, Valea Lupului, Cod Poștal: 707410).
Există parcare la sediu și se poate ajunge în apropiere cu mijloace de transport în comun (autobuz ~200m, tramvai ~500m, microbuze regionale, taxi, ride-sharing, trotinete electrice).

⦿ Serviciile plătite cu Card cadou se plătesc normal atât la prețul de listă, cât și la Promoțiile existente la un moment dat pentru anumite servicii sau pachete, după cum este cazul

⦿ Pentru valoarea de pe Cardul Cadou nu se oferă dobândă. Pentru returnări se folosește aceeași metodă de plată și același cont ca la achiziție, cu rezerva de a verifica identitatea solicitantului. Cardurile cadou au o perioadă de valabilitate de un an de la emitere, respectiv de la ultima reîncărcare, timp în care valoarea se poate folosi sau se poate solicita rambursarea; după un an, suma rămasă pe card devine proprietatea Vasimedica, reprezentând cheltuieli de disponibilitate a serviciilor, iar cardul cadou se anulează. Toate detaliile sunt disponibile în termeni și condiții, inclusiv cele legate de prelucrarea datelor personale, iar prin achiziția unui card cadou sunteți de acord integral cu termenii și condițiile din site.

Card Cadou Card Servicii Medicale: Cumpără acum!

Plata pentru Cardul de Servicii Medicale / Card Cadou se poate realiza online după ce completați formularul de mai sus.
Dacă ai întrebări legate de Cardul de Servicii Medicale / Card Cadou, sună la recepție: 0374.466.478

Card Cadou - Card Servicii Medicale - Vasimedica Iasi | Cumpără: Cum ajungi la noi?