Kinetoterapie Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Kinetoterapie Iasi | Cabinet Kinetoterapie Iasi - Dotari moderne, Medici specialisti, Proceduri personalizate | Programare: 0374.466.478 ✓

Kinetoterapie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Kinetoterapie și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la kinetoterapeut cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația specialistului kinetoterapeut, puteți face programare la recepție sau prin telefon.

Kinetoterapie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Kinetoterapie din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Specialistul kinetoterapeut vă va consulta și vă va prescrie un plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.
În timpul consultației specialistul kinetoterapeut vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, specialistul kinetoterapeut vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Kinetoterapie Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la kinetoterapie?

⦿ Vă recomandăm un control la specialistul kinetoterapeut atunci când ați suferit un traumatism, o durere, afecțiuni ce vă împiedică în desfășurarea activităților normale. Kinetoterapia este o soluție prin care se poate ține sub control durerea și vă poate ameliora calitatea vieții. Specilistul kinetoterapeut vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări legate de stilul de viață, obiceiuri nesănătoase. Evitați să tratați afecțiunile kinetoterapeutice fără discuția cu un kinetoterapeut avizat pentru că riscați poate fi periculos pentru sănătate.
Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării pacientului, cât și sfaturi legate de exerciții, alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă simțiti confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de Kinetoterapie imediat ce pacientul are simptome de orice fel (dureri, , etc.). Dacă simptomele sunt acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la kinetoterapeut. ⦿ Veniți la o evaluare în Cabinetul de Kinetoterapie preventiv, deoarece urmărind indicațiile și recomandările specialistului kinetoterapeut puteți reduce semnificativ riscurile de traumatisme, oferindu-vă, totodată, multe alte informații utile legate de un stil de viață sănătos.

Kinetoterapie Iasi - Vasimedica: Tipuri de consultații

⦿ Specialistul kinetoterapeut va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are pacientul și vă va prescrie un plan de tratament personalizat.
⦿ Tratament kinetoterapeutic pentru copii și adolescenți: Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi indicații pentru tratamentul coloaneo sau a altor afecțiuni specifice adolescenților ce pot fi ameliorate sau tratate prin kinetoterapie.

Kinetoterapie Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Consultațiile de kinetoterapie din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru Kinetoterapie, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Masaj, Pediatrie, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpara un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare a cardului.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc).
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el. Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi. La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.
Card Cadou Iasi, Card Servicii Medicale Iasi Kinetoterapie Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Centrul Medical si Salina Iasi Vasimedica: Cum ajungi la noi?