Kinetoterapie Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Kinetoterapie Iasi | Kinetoterapeut Iasi cu Consultație Medic Specialist Recuperare, Cabinet Kinetoterapie: Preț, Recomandări | Programare Tel / Wapp ✓

Kinetoterapie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Kinetoterapie și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la kinetoterapie cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația specialistului kinetoterapeut, puteți face programare la recepție, prin WhatsApp sau prin telefon.

Kinetoterapie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Centrul Medical Vasimedica Iași are Medic Specialist de Recuperare Medicală ce vă poate consulta și vă poate face recomandări de tratament în colaborare cu Kinetoterapeutul.

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Kinetoterapie sau la Medicul Recuperare Medicală pentru un consult inițial din cadrul Centrului medical Vasimedica Iași.

Medicul de Recuperare Medicală sau Specialistul kinetoterapeut vă va consulta și vă va prescrie un plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.
În timpul consultației, specialistul kinetoterapeut vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, specialistul kinetoterapeut vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Kinetoterapie Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la kinetoterapie?

⦿ Vă recomandăm un control la specialistul kinetoterapeut atunci când ați suferit un traumatism, o durere, afecțiuni ce vă împiedică în desfășurarea activităților normale. Kinetoterapia este o soluție prin care se poate ține sub control durerea și vă poate ameliora calitatea vieții. Specialistul kinetoterapeut vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări legate de stilul de viață, obiceiuri nesănătoase.

Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării pacientului, cât și sfaturi legate de exerciții, alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă simțiti confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de Kinetoterapie imediat ce pacientul are simptome de orice fel (dureri, , etc.). Dacă simptomele sunt acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la kinetoterapeut. ⦿ Veniți la o evaluare în Cabinetul de Kinetoterapie preventiv, deoarece urmărind indicațiile și recomandările specialistului kinetoterapeut puteți reduce semnificativ riscurile de traumatisme, oferindu-vă, totodată, multe alte informații utile legate de un stil de viață sănătos.

Kinetoterapie Iasi - Vasimedica: Tipuri de consultații

⦿ Specialistul kinetoterapeut va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are pacientul și vă va prescrie un plan de tratament personalizat.
⦿ Tratament kinetoterapeutie pentru copii și adolescenți: Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi indicații pentru tratamentul coloaneo sau a altor afecțiuni specifice adolescenților ce pot fi ameliorate sau tratate prin kinetoterapie.

Kinetoterapie Iasi: Preț

Kinetoterapia, pentru rezultate mai rapide sau optime, poate fi combinată cu tratamente moderne precum Terapia Tecar, Terapii cu curenți, Masaj Terapeutic, etc. Vă recomandăm ca înainte de o sesiune de Kinetoterapie o consultație inițială la Medicul Specialist de Recuperare Medicală.

KINETOTERAPIE și RECUPERARE MEDICALA: PREȚURI

BAIE GALVANICA12 lei
PARAFINA15 lei
CURENT GALVANIC 9 lei
CURENT DIADINAMIC 9 lei
CURENT TRABERT 9 lei
CURENT TENS9 lei
CURENT KOTZ9 lei
CURENT INTERFERENTIAL9 lei
CURENT CU IMPULS RECTANGULAR9 lei
CURENT CU IMPULS TRIUNGHIULAR9 lei
ULTRASUNETE10 lei
UNDE SCURTE10 lei
LASERTERAPIE10 lei
TECAR70 lei
PREȚ KINETOTERAPIE INDIVIDUALA 40 min.35 lei
PREȚ KINETOTERAPIE POSTOPERATORIE 40 min.35 lei
PREȚ KINETOTERAPIE AFECTIUNI NEUROLOGICE 30 MIN - 40 MIN COPII 0-4 ANI35 lei
MASAJ TERAPEUTIC 1 ZONA 15 MIN35 lei
MASAJ TERAPEUTIC 2 ZONE 25 MIN60 lei
MASAJ TERAPEUTIC 1 ZONA + MASAJ RELAXARE 35 MIN70 lei / 650 lei - 10 ședințe
MASAJ TERAPEUTIC 1 ZONA + KINETOTERAPIE 30 MIN55 lei cu bilet + Fizioterapie
MASAJ TERAPEUTIC CDL 15 min.35 lei
MASAJ RELAXARE 35 MIN70 lei / 650 lei - 10 sedințe

Masaj Terapeutic Iasi - Cumpără Card Servicii Medicale / Card Cadou

Ședințele de Kinetoterapie din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru Kinetoterapie, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Recuperare Medicală, Salină, Masaj Terapeutic, Pediatrie, Terapia Tecar, etc.

Poți achiziționa un Card Servicii Medicale / Card Cadou pentru tine sau pentru cei la care ții și vrei să le oferi un pachet de tratamente precum Kinetoterapie.

Cumpără online Card Kinetoterapie

1) Alege suma pe care o dorești pe card (de la 100 de lei)
2) Datele beneficiarului (nume) și eventual un mesaj (dacă îl faci cadou).
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el pentru servicii precum Kinetoterapie, dar și orice alte specilități.
Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi. La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.

Kinetoterapie Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?