Masaj Terapeutic Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Masaj Terapeutic Iasi | Masaj Terapeutic: Centrul de Recuperare - Dotari moderne, Medici specialisti, Proceduri personalizate | Programare: 0374.466.478

Masaj Terapeutic Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Masaj Terapeutic și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la maseur cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația specialistului maseur, puteți face programare la recepție sau prin telefon.

Masaj Terapeutic Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru ședințe la Cabinetul de Masaj Terapeutic din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Specialistul maseur vă va consulta și vă va stabili un plan de masaj / tratament personalizat pentru dumneavoastră. Dacă aveți o afecțiune ce trebuie diagnosticată și tratată medicul de recuperare medicală vă va consulta și vă va prescrie tratamentul potrivit ce poate include și masajul.
În timpul consultației specialistul maseur vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, specialistul maseur vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Masaj Terapeutic Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la Masaj Terapeutic?

Masajul terapeutic este util pentru:

⦿ relaxare musculară
⦿ ameliorarea durerilor de spate acute sau cronice
⦿ vindecarea unor leziuni musculare
⦿ îmbunătățește mobilitatea articulațiilor
⦿ dezvoltă flexibilitatea musculară
⦿ aduce echilibru în frecvența cardiacă, tensiune și respirație
Specialistul maseur vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări legate de stilul de viață și evitarea obiceiurilor nesănătoase.
Echipa Centrului Medical Vasimedica, Medicul de recuperare medicală și Specialistul maseur au experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării pacientului, cât și sfaturi legate de exerciții, alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă simțiti confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Veniți la o evaluare în Cabinetul de Masaj Terapeutic preventiv, deoarece urmărind indicațiile și recomandările medicului de recuperare medicală și a specialistului maseur puteți reduce semnificativ riscurile de traumatisme, oferindu-vă, totodată, multe alte informații utile legate de un stil de viață sănătos.

Masaj Iasi - Vasimedica: Tipuri de masaj disponibilie în cadrul Clinicii Vasimedica Iasi

⦿ Masaj terapeutic
⦿ Masaj sportiv: îmbunătățește performanța, crește tonusul muscular, ajută la reintegrarea în activitățile sportive după accidente
⦿ Masaj de relaxare

Masaj Terapeutic Iasi - Vasimedica: Când este recomandat masajul terapeutic?

Prin Masaj Terapeutic se obține recuperarea, îmbunătățirea și menținerea mobilitatii pierdute in urma unor afectiuni și reintegrarea în activitatea zilnica normala. ⦿ Medicul de recuperare medicală și specialistul maseur vor evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are pacientul și vă vor prescrie un plan de tratament personalizat.

Masaj Terapeutic Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Ședințele de Masaj Terapeutic din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru Masaj Terapeutic, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Recuperare Medicală, Salină, Kinetoterapie, Pediatrie, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpara un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare a cardului.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc).
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el. Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi. La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.
Card Cadou Iasi, Card Servicii Medicale Iasi Masaj Terapeutic Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Centrul Medical si Salina Iasi Vasimedica: Cum ajungi la noi?