Masaj Terapeutic Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Masaj Terapeutic Iasi | Masaj Terapeutic: Maseuri Experimentați, Medic Recuperare, Proceduri Masaj Terapeutic personalizate | Programare: 0374.466.478

Masaj Terapeutic Iasi: Programare la Vasimedica

Colegii de la recepția Centrului Medical vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Masaj Terapeutic și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la masajul terapeutic cu cel puțin 2-3 zile înainte de data dorită.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația specialistului în masajul terapeutic, vă puteți programa la telefon sau prin WhatsApp.

Masaj Terapeutic Iasi: Consultații

Cabinetul de Masaj Terapeutic din cadrul Centrului medical Vasimedica oferă condiții excelente, iar pentru a începe un plan de tratament vom începe cu o evaluare.
Specialistul maseur vă va consulta și vă va stabili un plan de masaj / tratament personalizat pentru dumneavoastră.
Dacă aveți o afecțiune ce trebuie diagnosticată și tratată, Medicul de Recuperare Medicală vă va consulta și vă va prescrie un plan de tratament complex personalizat ce poate include și masajul terapeutic, dar și alte soluții precum Terapia Tecar.

Specialistul în masaj terapeutic vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos, prevenirea unor afecțiuni sau agravarea celor existente.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, Medicul de Recuperare Medicală sau specialistul masaj terapeutic din cadrul Centrului Medical Vasimedica vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Masaj Terapeutic Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la Masaj Terapeutic?

Masajul terapeutic este util pentru:

⦿ relaxare musculară
⦿ ameliorarea durerilor de spate acute sau cronice
⦿ vindecarea unor leziuni musculare
⦿ îmbunătățește mobilitatea articulațiilor
⦿ dezvoltă flexibilitatea musculară
⦿ aduce echilibru în frecvența cardiacă, tensiune și respirație
Specialistul în masajul terapeutic vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări legate de stilul de viață și evitarea obiceiurilor nesănătoase.
Echipa Centrului Medical Vasimedica, Medicul de recuperare medicală și Specialistul în masajul terapeutic au experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării pacientului, cât și sfaturi legate de exerciții, alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă simțiti confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Veniți la o evaluare în Cabinetul de Masaj Terapeutic preventiv, deoarece urmărind indicațiile și recomandările medicului de recuperare medicală și a specialistului în masaj terapeutic puteți reduce semnificativ riscurile de traumatisme, oferindu-vă, totodată, multe alte informații utile legate de un stil de viață sănătos.

Masaj Iasi - Vasimedica: Tipuri de masaj disponibilie în cadrul Clinicii Vasimedica Iasi

⦿ Masaj terapeutic
⦿ Masaj sportiv: îmbunătățește performanța, crește tonusul muscular, ajută la reintegrarea în activitățile sportive după accidente
⦿ Masaj de relaxare

Masaj Terapeutic Iasi - Vasimedica: Când este recomandat masajul terapeutic?

Prin masaj terapeutic se obține recuperarea, îmbunătățirea și menținerea mobilității pierdute în urma unor afectiuni și reintegrarea în activitatea zilnică normală.
⦿ Medicul de recuperare medicală și specialistul în masaj terapeutic vor evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are pacientul și vă vor prescrie un plan de tratament personalizat.

Masaj Terapeutic: Preț

Prețul pentru Masaj Terapeutic variază în funcție de numărul de zone masate, durata masajului, etc.
Informativ, prețul pentru Masaj Terapeutic începe de la 35 de lei. Lista de prețuri cu variantele de masaj, dar și alte proceduri ce vă pot ajuta la o recuperare rapidă este aici:
Lista de prețuri Masaj și Proceduri

Masaj Terapeutic Iasi - Card Servicii Medicale / Card Cadou

Ședințele de Masaj Terapeutic din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru Masaj Terapeutic, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Recuperare Medicală, Salină, Kinetoterapie, Pediatrie, Terapia Tecar, etc.

Poți achiziționa un Card Servicii Medicale / Card Cadou pentru tine sau pentru cei la care ții și vrei să le oferi un pachet de tratamente precum masaj terapeutic.

Cumpără online Card Masaj Terapeutic

1) Alege suma pe care o dorești pe card (de la 100 de lei)
2) Datele beneficiarului (nume) și eventual un mesaj (dacă îl faci cadou).
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el pentru servicii precum masaj terapeutic, dar și orice alte specilități.
Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi. La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.
Voucher Masaj Iasi Masaj Terapeutic Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Masaj Terapeutic Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?