Pediatru Iasi | Pediatru: Centrul Medical Vasimedica

Programare Cabinet Pediatru: 0374.466.478

Pediatru Iasi ✓ Cabinet Pediatru Iasi ✓ | Medic pediatru cu experiență ✓ Dotări moderne | Sună / Programare la Cabinet Pediatru Iasi Vasimedica: 0374.466.478

Pediatru Iasi: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Pediatru și vă va programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea cu cel puțin 2-3 zile înainte. Pentru urgențe, consultațiile regulate, vaccinuri sau la indicația medicului pediatru, puteți face programare la recepție, prin telefon sau WhatsApp.

Pediatru Iasi: Medic Pediatru

Pediatru Iasi
La Centrul Medical Vasimedica veți găsi medici pediatri cu experiență vastă și care investesc continuu în dezvoltarea profesională.

Dotările cabinetului de pediatrie sunt moderne, iar atmosfera caldă și primitoare. Știm că este important pentru copii să se simtă în siguranță și confortabil pentru a avea încredere în medicul pediatru și a reduce stresul consultației.

Puteți să vă programați la Medic Pediatru Păduraru Gabriela, despre care puteți găsi detalii aici

Pediatru Iasi: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul Medicului Pediatru din cadrul Centrului medical Vasimedica Iași.
În timpul consultației medicul pediatru vă va oferi tratamentul potrivit, sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice copiilor, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau pentru creșterea imunității în perioadele de răceli, gripe, alergii.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă încurajăm să îl intrebați pe medicul pediatru care vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Pediatru Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la pediatru?

⦿ Vă recomandăm un control la medicul pediatru atunci când copilul are primele simptome ale unei potențiale afecțiuni. Evitați să tratați copilul fără un consult al unui medic pediatru pentru că riscați să îi dați medicamente sau tratamente nepotrivite și doze nepotrivite pentru starea lui.
Medicul pediatru are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării copilului, cât și sfaturi legate de alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale (de exemplu salinoterapie pentru prevenirea și tratarea unor afecțiuni respiratorii), astfel încât să trateze optim orice afecțiune și să prevină multe dintre afecțiunile copilăriei.

⦿ Veniți la cabinetul medicului pediatru imediat ce copilul are simptome de orice fel (dureri, febră, tuse, diaree, bubițe, stare generală proastă, etc.). Dacă copilul are simptome acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la medicul pediatru.

Pediatru Iasi - Vasimedica: Consultații

⦿ Medicul pediatru va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are copilul și vă va prescrie un plan de tratament.

Pediatru Iasi - Vasimedica: Preț

CONSULTATIE DE SPECIALITATE CU BILET DE TRIMITEREGRATUIT
CONSULTATIE FARA BILET DE TRIMITERE185 lei
ECOGRAFIE ABDOMINALA95 lei
Plata la cabinetul medicului pediatru se face la recepție prin următoarele metode: Cash, cu Cardul (Visa, Mastercard, etc.) sau cu Voucher-Card Cadou Servicii Medicale ce poate fi achiziționat online (vezi mai jos).

Lista de prețuri consultație medic pediatriu și pentru toate serviciile medicale din cadrul Centrului Medical Vasimedica este disponibilă aici - sau sunați-ne.

Pediatru Iasi - Plata cu Card (cadou) Servicii medicale

Consultațiile la Cabinet Medic Pediatru din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Servicii Medicale / Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit pentru Cabinet Medic Pediatru și pentru toate serviciile din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Kinetoterapie, Masaj terapeutic sau de relaxare, Proceduri, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 sau Cumpară online un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (de la 100 lei)
2) Datele beneficiarului (nume) și mesajul tău personalizat.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Odată plata confirmată, trimitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc) și poate fi folosit imediat.
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el.

Cumpără card Servicii Medicale / Card Cadou

Voucher Masaj Iasi Pediatru Iasi | Pediatru: Centrul Medical Vasimedica

Pediatru Iasi | Pediatru: Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?