Fizioterapie Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Fizioterapie Iasi | Fizioterapie: Centrul de Recuperare Vasimedica - Dotari moderne, Medici specialisti, Proceduri personalizate | Programare: 0374.466.478

Fizioterapie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Fizioterapie și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la fizioterapeut cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația specialistului fizioterapeut, puteți face programare la Fizioterapie prin telefon.

Fizioterapie Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Fizioterapie din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Specialistul fizioterapeut vă va consulta și vă va prescrie un plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.
În timpul consultației specialistul fizioterapeut vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, specialistul fizioterapeut vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate. Va așteptăm la Fizioterapie!

Fizioterapie Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la Fizioterapie?

⦿ Vă recomandăm un control la cabinetul de Fizioterapie atunci când ați suferit un traumatism, o durere, afecțiuni ce vă împiedică în desfășurarea activităților normale. Fizioterapie este o soluție prin care se poate ține sub control durerea și vă poate ameliora calitatea vieții.
Specialistul fizioterapeut vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări legate de stilul de viață, obiceiuri nesănătoase.
Evitați să tratați afecțiunil fără discuția cu un fizioterapeut avizat pentru că poate fi periculos pentru sănătate.
Specialistul fizioterapeut are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul de fizioterapie potrivit vârstei și stării pacientului, cât și sfaturi legate de exerciții, alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă simțiti confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Veniți la o evaluare în Cabinetul de Fizioterapie preventiv, deoarece urmărind indicațiile și recomandările medicului de recuperare medicală și a specialistului fizioterapeut puteți reduce semnificativ riscurile de traumatisme, oferindu-vă, totodată, multe alte informații utile legate de un stil de viață sănătos.

Fizioterapie Iasi - Vasimedica: Când este recomandată fizioterapia?

Prin fizioterapie se obține recuperarea, îmbunătățirea șii menținerea mobilitatii pierdute în urma unor afectiuni și reintegrarea în activitatea zilnica normală.
Fizioterapia este o soluție pentru reducerea durerilor patologice musculare si articulare dar și îmbunătățirea forței și tonusului muscular.
⦿ Medicul de recuperare medicală și specialistul fizioterapeut vor evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are pacientul și vă vor prescrie un plan de tratament personalizat.

Fizioterapie Iasi - Card Cadou: Cumpără online acum!

Ședințele de fizioterapie din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iași pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou ce poate fi achiziționat online aici.

Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru fizioterapie, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Masaj, Kinetoterapie, Masaj, Pediatrie, Salină, etc.

1) Valoarea pe care o dorești (100, 250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume)
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Mesajul de felicitare pe care vrei să îl scriem pe Cardul Cadou.
4) După ce faci plata cu cardul și îți trimitem cardul personalizat, îl poți trimite beneficiarului - acesta se va putea bucura imediat de el. Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi.
Fizioterapie Iasi: Vasimedica
Fizioterapie Iasi: Vasimedica
Fizioterapie Iasi: Vasimedica
Fizioterapie Iasi: Vasimedica
Fizioterapie Iasi: Vasimedica
Fizioterapie Iasi: Vasimedica
Voucher Masaj Iasi Fizioterapie Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Fizioterapie Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?