Medic Medicina Interna Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Medicina Interna - Medic Internist Iasi | Dotari moderne, Medici experimentati, Tratamente personalizate | Programare: 0374.466.478 ✓

Medicina Interna Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Medicina Interna și vă va programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea cu cel puțin 2-3 zile înainte. Pentru urgențe, consultații regulate, vaccinuri sau la indicația expresa a medicului de medicina interna, puteți face programare la recepție sau prin telefon.

Medicina Interna Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Medicina Interna din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Medicul Medicina Interna va consulta copilul și vă va prescrie tratamentul potrivit.
În timpul consultației medicul Medicina Interna vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni la care ați putea fi predispus, inclusiv recomandări pentru un stil de viață sănătos sau pentru îmbunătățirea imunității în perioadele de răceli, gripe sau alergii.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, medicul de Medicina Interna vă poate răspunde punctual și vă poate face recomandări avizate.

Medicina Interna Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la Medicina Interna?

⦿ Vă recomandăm un control la medicul Medicina Internist atunci când nu știți cărui medic trebuie să vă adresați. Puteți avea o stare generală mai proastă sau anumite simptome vagi, neclare sau care nu au o origine precisă. Medicul Internist vă va consulta și, dacă este cazul, vă va îndruma către medicul specialist pe problema dumneavoastră.
Un control la Medicul de medicina interna vă scutește de a face pe cont propriu investigații la diferite specialități - rezolvați mai rapid și precis problema de sănătate.

⦿ Vă recomandăm un control la medicul Medicina Interna atunci când prezentați primele simptome ale unei potențiale afecțiuni. Evitați să vă tratați fără un consult avizat pentru că riscați să luați medicamente sau tratamente nepotrivite și în doze nepotrivite.
Medicul Medicina Interna are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit, cât și sfaturi legate de alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă trimită la medicii specialiști pe o anumită problemă și să prevină multe dintre afecțiunile copilăriei.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de Medicina Interna pentru simptome precum: dureri de orice fel, febră, oboseală, scăderea nejustificată a greutății, lipsa poftei de mâncare, apatie, stare generală proastă, astenie, senzații neplăcute, etc. Dacă aveți simptome acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la medicul de Medicina Interna.

Medicina Interna Iasi: Ce trateaza medicul de medicina interna?

Medicul internist poate să diagnosticheze afecțiuni acute sau forme incipiente ale organelor interne. O parte dintre afecțiunile de medicina interna pot fi diagnosticate și soluționate de medicul internist, pentru cele ce necesită specializare veți fi îndrumat către o specialitate anume.

✓ Stomacul: dureri, arsuri, jena, ce pot avea cauze precum gastrita, ulcer, reflux gastric, etc.
✓ Inima: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, fibrilație atrială, insuficiență cardiacă
✓ Plamâni: probleme de respirație, tuse, ce pot avea cauze precum: bronșita, astmul bronșic, pneumonie, traheobronșită
✓ Metabolism: dislipidemii (probleme cu colesterolul, trigliceridele), gută, hiperuricemii, etc.
✓ Ficat: hepatita, ciroza, etc.
✓ Vezica biliară: dischinezia biliară (bila leneșă)
✓ Scheletul osos și articulațiile: poliartroză și discopatii ale coloanei vertebrale
✓ Rinichi: litiaza renală (nisip și "pietre la rinichi"), infecții urinare, insuficiență renală, etc.
✓ Sânge: Anemie sau boli mai grave (limfoame, leucemii)
✓ Colonul: colon iritabil, inflamație (boala crohn), etc.

Medicina Interna Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Consultațiile de Medicina Interna din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit pentru toate serviciile din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Kinetoterapie, Masaj, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpara un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare a cardului.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc).
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el.
Voucher Masaj Iasi Medic Medicina Interna Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Medic Medicina Interna Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?