Recuperare Medicala Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Recuperare Medicala Vasimedica Iasi | Clinica Recuperare Iasi - Dotari moderne, Medici specialisti, Proceduri personalizate | Programare: 0374.466.478

Recuperare medicala Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Recuperare medicala, de procedurile disponibile și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la cabinetul de Recuperare Medicala cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația medicului de recuperare medicala, puteți face programare la recepție sau prin telefon.

Recuperare medicala Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Recuperare medicala din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Medicul recuperare medicală va consulta, va stabili un diagnostic și vă va prescrie procedurile și tratamentul potrivit.
În timpul consultației medicul recuperare medicală vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, medicul recuperare medicală vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Recuperare medicala Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la recuperare medicală?

⦿ Vă recomandăm un control la medicul recuperare medicală atunci când are primele simptome ale unei potențiale afecțiuni, în scop preventiv (de exemplu pentru investigarea durerii în articulații, etc) sau în urma unui accident (inclusiv sportiv) sau a unor intervenții medicale complexe - operații.
Medicul recuperare medicală vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos și vă poate atrage atenția asupra unor obiceiuri sau practici nesănătoase care vă expun unor riscuri.

Evitați să tratați afecțiunile recuperare medicală fără discuția cu un medic pentru că riscați să faceți exerciții fizice, să luați medicamente sau tratamente nepotrivite și/sau în doze nepotrivite.
Medicul recuperare medicală are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării pacientului, cât și sfaturi legate de alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, să vă simțiti confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de Recuperare medicală imediat ce pacientul are simptome specifice, la indicația/recomandarea expresă a unui specialist (a unui alt medic, a unui antrenor, etc). Dacă simptomele sunt acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la recuperare medicală.

Recuperare medicala Iasi - Vasimedica: Tipuri de consultații

⦿ Medicul recuperare medicala va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are pacientul și vă va prescrie un plan de tratament personalizat.

Recuperare medicala Iasi - Vasimedica: Tehnologii și tratamente disponibile

⦿ În cadrul centrului medical Vasimedica oferim soluții complete și moderne de recuperare medicală.
Investim continuu în tehnologii noi și în perfecționarea continuă a personalului clinicii.
În cadrul clinicii recuperare medicala aveți acces la Terapia Tecar, saloane de exerciții fizice cu toate dotările necesare, specialiști în kinetoterapie și masaj de recuperare, iar tratamentul este urmărit de medicul specialist în recuperare medicala.

⦿ Primul pas: Medicul specialist in Recuperare Medicala face evaluarea inițială, vă va face un plan de tratament și va urmări evoluția pacientului pentru a optimiza procesul de recuperare.

⦿ Programează-te telefonic!

Recuperare medicala Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Consultațiile de recuperare medicala din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru Recuperare medicala, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Masaj, Pediatrie, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpara un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare a cardului
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc).
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el. Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi. La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.
Recuperare medicala - Vasimedica Iasi
Recuperare medicala - Vasimedica Iasi
Recuperare medicala - Vasimedica Iasi
Recuperare medicala - Vasimedica Iasi
Recuperare medicala - Vasimedica Iasi
Recuperare medicala - Vasimedica Iasi
Card Cadou Iasi, Card Servicii Medicale Iasi Recuperare Medicala Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Centrul Medical si Salina Iasi Vasimedica: Cum ajungi la noi?