Kinetoterapie Copii Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Kinetoterapie Copii Iasi | Kinetoterapie Copii Iasi - Dotari moderne, Medici specialisti, Proceduri personalizate | Programare: 0374.466.478 ✓

Kinetoterapie Copii Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Știați că

Obiceiurile și activitățile copiilor pot avea un impact major asupra sănătății spatelui. Postura nepotrivită precum poziția ghemuită, cu umerii lăsați, aplecați asupra telefoanelor timp îndelungat poate duce la dezechilibre musculare, încordare neuniformă și presiuni asimetrice asupra coloanei vertebrale. Inactivitatea,statul nemișcat sau în aceeași poziție perioade îndelungate de timp sau lipsa activității musculare duc la slăbirea mușchilor și la o postură a corpului deformată. Pe de altă parte, practicarea regulată a unor obiceiuri sănătoase precum exerciții regulate (chiar moderate), poziția corectă în majoritatea timpului (pe scaun, în pat, în mers, etc), alegerea unor obiecte ergonomice precum rucsaci, scaune pot preveni afecțiunile precum scoplioza, cifoza sau lordoza. Este important pentru copii să își dezvolte de mici obiceiuri sănătoase legate de postură pentru a avea o coloană vertebrală sănătoasă de-a lungul vieții. La fel de importantă este detectarea problemelor spatelui cât mai devreme, precum și consulturi regulate pentru a preveni creșterea asimetrică și deformarea coloanei ce poate duce mai târziu, ca adult, la disconfort, durere cronică și chiar necesitatea unei operații grele.

Kinetoterapie Copii Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Kinetoterapie copii și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la kinetoterapeut cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația specialistului kinetoterapeut, puteți face programare la recepție sau prin telefon.

Kinetoterapie Copii Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Kinetoterapie din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Specialistul kinetoterapeut vă va consulta și vă va prescrie un plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.
În timpul consultației specialistul kinetoterapeut vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, specialistul kinetoterapeut vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.

Kinetoterapie Copii Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la kinetoterapie?

⦿ Vă recomandăm un control la specialistul kinetoterapeut atunci când ați suferit un traumatism, o durere, afecțiuni ce vă împiedică în desfășurarea activităților normale. Kinetoterapia este o soluție prin care se poate ține sub control durerea și vă poate ameliora calitatea vieții. Specilistul kinetoterapeut vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări legate de stilul de viață, obiceiuri nesănătoase. Evitați să tratați afecțiunile kinetoterapeutice fără discuția cu un kinetoterapeut avizat pentru că riscați poate fi periculos pentru sănătate.
Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării copilului, precum și sfaturi legate de exerciții, alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, copilul să se simtă confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de Kinetoterapie copii imediat ce copilul are simptome de orice fel (dureri, probleme de mers, postură, etc.). Dacă simptomele sunt acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la kinetoterapeut. ⦿ Vă invităm la o evaluare în Cabinetul de Kinetoterapie copii preventiv, deoarece urmărind indicațiile și recomandările specialistului kinetoterapeut puteți reduce semnificativ riscurile dezvoltării unor probleme majore, oferindu-vă, totodată, multe alte informații utile legate de un stil de viață sănătos.

Kinetoterapie Copii Iasi - Vasimedica: Tipuri de consultații

⦿ Specialistul kinetoterapeut va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are copilul și vă va prescrie un plan de tratament personalizat.
⦿ Tratament kinetoterapeutic pentru copii și adolescenți: Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi indicații pentru tratamentul coloanei sau a altor afecțiuni specifice copiilor și adolescenților ce pot fi ameliorate sau tratate prin kinetoterapie.

Kinetoterapie copii Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Consultațiile de kinetoterapie copii din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru Kinetoterapie copii, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Masaj, Pediatrie, etc.

⦿ Suna acum la 0374.466.478 și cumpără un card cadou cu:
1) Valoarea pe care o dorești (250, 500, 1000 lei sau orice altă sumă)
2) Datele beneficiarului (nume) și modalitatea de livrare a cardului.
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Îți trimitem factura și apoi emitem Cardul Cadou cu preferințele tale (mesaj, valoare, etc).
4) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el. Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi. La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.
Card Cadou Iasi, Card Servicii Medicale Iasi Kinetoterapie Copii Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Centrul Medical si Salina Iasi Vasimedica: Cum ajungi la noi?