Kinetoterapie Copii Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Kinetoterapie Copii Iasi | Kinetoterapie Copii Iasi - Dotari moderne, Medici specialisti, Proceduri personalizate | Programare: 0374.466.478 ✓

Kinetoterapie Copii Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Știați că

Obiceiurile și activitățile copiilor pot avea un impact major asupra sănătății spatelui. Postura nepotrivită precum poziția ghemuită, cu umerii lăsați, aplecați asupra telefoanelor timp îndelungat poate duce la dezechilibre musculare, încordare neuniformă și presiuni asimetrice asupra coloanei vertebrale.
Inactivitatea, statul nemișcat sau în aceeași poziție perioade îndelungate de timp sau lipsa activității musculare duc la slăbirea mușchilor și la o postură a corpului deformată.

Pe de altă parte, practicarea regulată a unor obiceiuri sănătoase precum joaca activă, exerciții regulate (chiar moderate), poziția corectă în majoritatea timpului (pe scaun, în pat, în mers, etc), alegerea unor obiecte ergonomice precum rucsaci, scaune pot preveni afecțiunile precum scolioza, cifoza sau lordoza.

Este important pentru copii să își dezvolte de mici obiceiuri sănătoase legate de postură pentru a avea o coloană vertebrală sănătoasă de-a lungul vieții.

La fel de importantă este detectarea problemelor spatelui cât mai devreme, precum și consulturi regulate pentru a preveni creșterea asimetrică și deformarea coloanei ce poate duce mai târziu, ca adult, la disconfort, durere cronică și chiar necesitatea unei operații grele.
Veniți la un control la Kinetoterapie copii pentru a identifica din timp eventualele probleme.

Kinetoterapie Copii Iasi - Primul pas: Evaluarea inițială

Evaluarea inițială va fi realizată de Medicul Specialist de Recuperare Medicală. Dacă este necesar un tratament de Kinetoterapie copii, acesta va fi prescris în funcție de starea copilului.

Kinetoterapie Copii Iasi - Primul pas:Când să vii la control?

Orice problemă de creștere poate fi rezolvată mai ușor dacă este sesizată și tratată la timp. Veniți cu copilul la evaluare Kinetoterapie copii regulat, pe toata perioada de creștere. Medicul Specialist poate detecta și preveni probleme înainte să fie sesizabile de părinți (de obicei când sunt apărute deja deformări semnificative).

Kinetoterapie Copii Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Preț / Promoție

Prețul curent pentru ședințele de Kinetoterapie copii este de 35 lei / ședința.
Lista completă de prețuri pentru diferite tratamente și proceduri este disponibilă pe pagina Lista de prețuri.

Kinetoterapie Copii Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Programare

Colegii de la recepție vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Kinetoterapie copii și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la kinetoterapeut cu cel puțin 2-3 zile înainte.
Pentru urgențe, consultații regulate sau la indicația specialistului kinetoterapeut, puteți face programare la recepție sau prin telefon. Programarea la Kinetoterapie copii se poate face la recepție, telefonic sau prin WhatsApp.

Condiții de anulare Kinetoterapie copii: Deoarece, în perioada alocată, kinetoterapeutul și sala vor fi rezervate pentru dumneavoastră, ședințele programate care nu sunt anulate cu minimum 48 de ore înainte de programare pot duce la restricționarea viitoarelor programări pentru dumneavoastră. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Kinetoterapie Copii Iasi - Centrul Medical Vasimedica: Consultații

Vă așteptăm pentru consultații la Cabinetul de Kinetoterapie din cadrul Centrului medical Vasimedica.
Specialistul kinetoterapeut va consulta copilul și, dacă este cazul, vă va prescrie un plan de tratament personalizat pentru copilul dumneavoastră.
În timpul consultației specialistul kinetoterapeut vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos sau prevenirea unor afecțiuni.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, specialistul kinetoterapeut vă poate răspunde și vă poate face recomandări avizate.
În cadrul Centrului Medical Vasimedica avem Medic Specialist de Recuperare Medicală, dar și Medic Pediatru, care vă pot oferi în plus consultații specifice. Specialiștii din departamentul de Kinetoterapie copii Vasimedica au experiență în cadrul Centrului Medical cu o gamă largă de afecțiuni, de aceea pot oferi soluții bune, bazate pe experiență medicală îndelungată, interdisciplinare.

Kinetoterapie Copii Iasi - Vasimedica: Când trebuie să vin la kinetoterapie?

⦿ Vă recomandăm un control la specialistul kinetoterapeut cel puțin o dată pe an până la sfârșitul perioadei de creștere a copilului. Putem detecta astfel eventualele probleme ce apar des în diferitele perioade de dezvoltare ale copilului și le putem corecta din timp. În special în perioada "puseelor de creștere" este bine să veniți chiar mai des la un control la cabinetul de kinetoterapie copii, la 3 luni, pentru a fi liniștiți că totul este în regulă.

Dacă apar probleme le putem identifica rapid și le tratăm timpuriu și mult mai simplu, înainte ca problema să devină acută pentru copil.

Specialistul kinetoterapeut vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos pentru copil, vă poate face recomandări legate de stilul de viață al acestuia și evitarea unor obiceiuri nesănătoase.
Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi atât tratamentul potrivit vârstei și stării copilului, precum și sfaturi legate de exerciții, alimentație, obiceiuri, stil de viață, tratamente naturale, astfel încât să trateze optim orice afecțiune, copilul să se simtă confortabil și să preveniți multe dintre eventualele probleme.

⦿ Vă așteptăm la cabinetul de Kinetoterapie copii imediat ce copilul are simptome de orice fel (dureri, probleme de mers, postură, etc.). Dacă simptomele sunt acute vom încerca să vă programăm cât mai repede - sunați acum pentru programare la kinetoterapie copii.

⦿ Vă invităm la o evaluare în Cabinetul de Kinetoterapie copii preventiv, deoarece urmărind indicațiile și recomandările specialistului kinetoterapeut puteți reduce semnificativ riscurile dezvoltării unor probleme majore, oferindu-vă, totodată, multe alte informații utile legate de un stil de viață sănătos.

Kinetoterapie Copii Iasi - Vasimedica: Tipuri de consultații

⦿ Specialistul kinetoterapeut va evalua la consultația inițială ce necesități de tratament are copilul și vă va prescrie un plan de tratament personalizat.
⦿ Tratament kinetoterapeutic pentru copii și adolescenți: Specialistul kinetoterapeut are experiența necesară pentru a oferi indicații pentru tratamentul coloanei sau a altor afecțiuni specifice copiilor și adolescenților ce pot fi ameliorate sau tratate prin kinetoterapie.

Kinetoterapie copii Iasi - Card Cadou: Cumpără acum!

Consultațiile de kinetoterapie copii din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iasi pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou - Card Servicii Medicale ce poate fi achiziționat online aici.
Cardul Cadou - Card de servicii medicale poate fi folosit atât pentru Kinetoterapie copii, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Masaj, Pediatrie, etc.

Voucher Masaj Iasi Kinetoterapie Copii Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Kinetoterapie Copii Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?