Masaj Iasi - Masaj Relaxare Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Masaj Relaxare Iasi | Bunăstare Holistică ✓ Maseuri Profesioniști cu Experiență Medicală ✓ Masaj Relaxare Combinat | Preț Masaj Relaxare: 70lei | Programare

Masaj Relaxare Iasi: Programare la Vasimedica

Colegii de la recepția Centrului Medical vă vor oferi toate informațiile necesare legate de Cabinetul de Masaj Relaxare și vă vor programa la data și ora convenabilă.
Vă recomandăm să faceți programarea la masaj de relaxare cu cel puțin 2-3 zile înainte de data dorită.
Pentru ședințe la masaj de relaxare, vă puteți programa la telefon sau prin WhatsApp.

Masaj Relaxare Iasi: Ce vă doriți?

Cabinetul de Masaj Relaxare din cadrul Centrului medical Vasimedica oferă condiții excelente de relaxare, iar colegii maseuri au specializări și experiență îndelungată, inclusiv în masajul medical. La începutul fiecărei ședințe puteți stabili cu maseurul ce vă doriți de la ședința de masaj de relaxare.

Masaj Relaxare cu nuanțe de tratament

La Vasmimedica avem o echipă de maseuri cu experiență medicală, de aceea în timpul ședinței de masaj de relaxare puteți beneficia și de manevre de masaj care să vă ajute în dureri musculare, dueri de spate sau ale articulațiilor, șamd.

Masaj Relaxare - Recomandări avizate

Dacă pe parcursul ședințelor de masaj de relaxare maseurul suspectează vreo afecțiune ce trebuie diagnosticată și tratată, Medicul de Recuperare Medicală din cadrul Centrului Medical vă poate consulta și vă va prescrie un plan de tratament personalizat ce poate include masaj terapeutic, dar și alte proceduri precum Terapia Tecar.

Specialistul în masaj de relaxare vă va oferi sfaturi și recomandări pentru a preveni și trata diferite simptome și afecțiuni specifice, inclusiv pentru un stil de viață sănătos, prevenirea unor afecțiuni sau agravarea celor existente.
Vă recomandăm să discutați cu Medicul de Recuperare Medicală sau specialistul masaj de relaxare din cadrul Centrului Medical Vasimedica dacă aveți anumite simptome și veți primi recomandări avizate.

Masaj Relaxare Iasi - Pentru că meriți

✓ Reducerea Stresului: Un masaj de relaxare îți oferă o evadare din rutina zilnică, reducând eficient stresul și tensiunea
✓ Liniște Mentală: Masajul de relaxare oferă nu doar o relaxare fizică, ci și rejuvenare mentală, ajutându-vă să vă eliberați mintea
✓ Terapeuți Pricepuți: Terapeuții experimentați folosesc tehnici blânde pentru a vă asigura o experiență plăcută și confortabilă
✓ Ambianță Liniștită: Ședințele de masaj de relaxare sunt însoțite în mod uzual de muzică blândă, arome liniștitoare și o atmosferă pașnică.
✓ Bunăstare Holistică: Masajul de relaxare promovează bunăstarea holistică, abordând atât relaxarea fizică, cât și cea mentală.
✓ Reducerea Anxietății: Efectele calmante pot ajuta la reducerea anxietății și la promovarea unei stări de calm.
✓ Îngrijirea de Sine: Masajul de relaxare este o modalitate excelentă de a vă răsfăța și de a vă prioritiza propria bunăstare. Meriți un masaj de relaxare profesionist
✓ Reîncărcare "energetică": După acest masaj de relaxare vă veți simți reîmprospătați, plini de energie și gata să vă ocupați de provocările vieții.
✓ Claritate Mentală: Experiența unui masaj de relaxare îți poate oferi claritate mentală și concentrare îmbunătățită.

Alege un masaj de relaxare pentru o clipă de liniște în mijlocul solicitărilor vieții, oferindu-vă o senzație de liniște interioară și echilibru.

Specialistul în masajul de relaxare vă poate ajuta și în stabilirea unui stil de viață sănătos, vă poate face recomandări legate de stilul de viață și evitarea obiceiurilor nesănătoase.


Masaj Iasi: Tipuri de masaj disponibilie în cadrul Clinicii Vasimedica

⦿ Masaj de relaxare
⦿ Masaj sportiv: îmbunătățește performanța, crește tonusul muscular, ajută la reintegrarea în activitățile sportive după accidente
⦿ Masaj terapeutic

Masaj Relaxare: Preț

Prețul pentru Masaj Relaxare variază în funcție de durata masajului, combinarea cu masaj terapeutic, având și pachete avantajoase cu mai multe ședințe.
Informativ, prețul pentru Masaj Relaxare începe de la 70 de lei. Lista de prețuri cu variantele de masaj, dar și alte proceduri ce vă pot ajuta este aici:
Lista de prețuri Masaj și Proceduri

Masaj Relaxare Iasi - Card Cadou Masaj

Ședințele de Masaj Relaxare din cadrul Centrului Medical Vasimedica Iași pot fi plătite, parțial sau integral, cu Card Cadou.
Cardul Cadou poate fi folosit atât pentru Masaj Relaxare, cât și pentru orice alte servicii din cadrul clinicii, inclusiv la Salină, Recuperare Medicală, Kinetoterapie, Pediatrie, Terapia Tecar, etc.

Poți cumpăra online un Card Servicii Medicale / Card Cadou pentru tine sau pentru cei la care ții și cărora vrei să le oferi un pachet de tratamente precum masaj de relaxare.

Cumpără online Card Masaj Relaxare

1) Alege suma pe care o dorești pe card (de la 100 de lei)
2) Datele beneficiarului (nume) și eventual un mesaj (dacă îl faci cadou).
Opțional, poți să ne spui și pe ce specialități ești interesat să fie folosit - sau consilierul nostru vă va îndruma, în funcție de detaliile pe care ni le dați despre beneficar.
3) Poti trimite apoi cardul cadou beneficiarului, care se poate bucura imediat de el pentru servicii precum masaj de relaxare, dar și orice alte specilități.
Pe card există adresa noastră, telefonul și explicații simple despre cum se folosește - iar colegii de la recepție vor explica cu răbdare cum se ajunge la noi.
La prima vizită vom discuta cu beneficiarul și îl vom îndruma.
Voucher Masaj Iasi Masaj Iasi - Masaj Relaxare Iasi | Centrul Medical Vasimedica

Masaj Iasi - Masaj Relaxare Iasi | Centrul Medical Vasimedica: Cum ajungi la noi?