Cadou Valentine's Day 2025: Voucher Masaj Iași

Cadou Valentine's Day Voucher Masaj Iași: Elegant, Mesaj Personalizat

Cadou Valentine's Day - Card Voucher Masaj Iasi Centrul Medical Vasimedica Iași - în Păcurari

Cadou Valentine's Day Iași - Preț Voucher Masaj

Cadou Valentine's Day Voucher Masaj 1 ședință: 70 lei
Cadou Valentine's Day Voucher Masaj 3 ședințe: 210 lei
Cadou Valentine's Day Voucher Masaj 10 ședințe: 650 lei

Beneficiarul Cadoului Valentine's Day alege Masajul după cum dorește atunci când se programează:
✓ Masaj de Relaxare
✓ Masaj Antidurere cu Magneziu
✓ Masaj Anticelulitic
✓ Masaj Muscular Profund
✓ Masaj Combinat (de exemplu Masaj Relaxare + Profund)
✓ Masaj Terapeutic (fiind masaj medical, acesta nu se poate combina cu alte variante)

Cum cumperi Cadou Valentine's Day?
Personalizează Voucherul Cadou și nr. ședințe de masaj:⦿ Pe scurt: Voucherul Cadou Valentine's Day Masaj poate fi folosit pentru Masaj la alegerea beneficiarului:
Masaj de Relaxare, Masaj Antidurere cu Magneziu, Masaj Anticelulitic, Masaj Muscular Profund sau Masaj Terapeutic sau Masaj Combinat (Relaxare și Terapeutic)
⦿ Odată achiziționat voucherul Cadou Valentine's Day, veți primi pe email voucherul electronic personalizat cu mesajul dumneavoastră. Beneficiarul poate veni la recepție doar cu cartea de identitate și cu voucherul pe telefon (PDF).
⦿ Valabilitate voucher Cadou Valentine's Day 1 an de la achiziție. ✓

Cadou Valentine's Day Masaj Vasimedica - Voucher Masaj: De ce?

⦿ Poți oferi un Cadou Valentine's Day - Voucher Masaj de la Centrul Medical Vasimedica celui pe care îl iubești - este o surpriză plăcută, un cadou deosebit și memorabil.

⦿ Cardul Cadou Valentine's Day poate fi folosit pentru orice tip de masaj din cadrul Centrului Vasimedica Iași, în funcție de necesitățile și dorința beneficiarului
⦿ Ședințele de masaj sunt de 40 de minute (cu excepția masajului terapeutic care este de 15 minute), iar programarea se poate face prin telefon la recepție sau prin whatsapp, în funcție de dorința Beneficiarului și cu confirmarea noastră.

⦿ Oferă un Voucher Cadou Valentine's Day Masaj ca să îți arăți sentimentele într-un mod original, cald, apropiat.

⦿ Beneficiarul Voucherului Cadou Valentine's Day masaj poate obține de la recepție detalii despre diferitele tipuri de masaj: Masaj de diferite tipuri, sau Masaj Combinat, de exemplu masaj Relaxare + Masaj Muscular Profund.

Cadou Valentine's Day Masaj Vasimedica - Voucher Masaj: Avantaje

⦿ Dacă sunteți din altă localitate sau țară, un voucher cadou masaj este ideal pentru un beneficiar din zona Iași (+20-50 Km, dacă se poate deplasa)
⦿ Un Card Cadou Masaj - Voucher Masaj poate fi personalizat cu mesajul dumneavoastră (urare, mulțumire, etc.)
⦿ Voucherul Cadou Valentine's Day 2025 va fi transmis electronic (PDF / imagine). După ce îl primiți îl puteți transmite beneficiarului prin email, mesaj WhatsApp, chiar SMS: La achiziționarea Cardului Cadou Valentine's Day primiți un cod, iar beneficiarul se poate prezenta la noi doar cu codul de pe voucher și cartea de identitate (numele)

Cadou Valentine's Day Masaj Vasimedica - Voucher Masaj: Cum poate fi folosit?

⦿ Simplu: În loc de bani sau card, beneficiarul plătește ședințele de masaj cu cardul Cadou Valentine's Day. Beneficiarul va fi înștiințat câte ședințe mai are pe cardul cadou.
⦿ Modul de folosire a voucherului Cadou Valentine's Day Masaj este explicat simplu și clar și pe card, astfel încât beneficiarul să îl poată folosi ușor. Personalul nostru poate, de asemenea, să îi explice oricând că poate folosi cardul cadou pentru serviciile de Masaj de la Vasimedica.
⦿ Top-up / reîncărcare / completare: Cardul Cadou Valentine's Day Masaj poate fi reîncărcat de către cine l-a cumpărat(dumneavoastră) sau de către beneficiar. Pentru reîncărcare va fi necesar doar codul cardului și numele.

Cadou Valentine's Day Masaj Vasimedica Iasi - Voucher Masaj: Cum îl cumperi?

⦿ Card Cadou Masaj - Voucher Masaj poate fi achiziționat cu plata online cu cardul sau cash la recepție. Odată ce avem confirmarea plății de la banca noastră, cardul Cadou Valentine's Day se va activa și poate fi folosit. Cardul Cadou Masaj - Voucher Masaj îl veți primi prin email ca PDF (în maximmum 24 de ore)sau imagine și va conține un cod unic asociat cu beneficiarul.

⦿ Valoarea de pe Cardul cadou Masaj nu pot fi returnată beneficiarului ca bani, ci doar celui care l-a cumărat. Evităm astfel folosirea banilor în alte scopuri decât cele de sănătate.
Procedura de Returnare este simplă, primul pas fiind transmiterea unei cereri către noi. Suma returnată va fi cea rămasă pe card, cu excepția costurilor de prelucrare a plaților (banca, etc.). Pentru returnare, cererea trebuie transmisă prin email la office@vasimedica.ro în termen de 15 zile de la achiziționare și trebuie să conțină voucherul cu seria respectivă care trebuie să nu fi fost utilizat niciodată pentru o programare la masaj. Returnări pațiale ale voucherului Masaj nu sunt posibile din motive fiscale / tehnice.

Voucher Cadou Valentine's Iasi: Alte detalii

⦿ Voucherul Cadou Valentine's Day Masaj se folosește pentru serviciile de Masaj din cadrul Centrului Medical (zona: Iași, în spate la Kaufland Păcurari / adresa precisă: Șos. Varianta Rediu, Valea Lupului, Cod Poștal: 707410).
Există parcare la sediu și se poate ajunge în apropiere cu mijloace de transport în comun (autobuz ~200m, tramvai ~500m, microbuze regionale, taxi, ride-sharing/Bolt/Uber, etc).

⦿ Serviciile plătite cu Voucher Cadou Valentine's Day Masaj sunt exlusiv pentru tipul de Masaj și numărul de ședințe specificat pe voucher.

⦿ Pentru valoarea de pe Voucher Cadou Valentine's Day Masaj nu se oferă dobândă. Pentru eventualele returnări se folosește aceeași metodă de plată și același cont ca la achiziție, cu rezerva de a verifica identitatea solicitantului. Voucherele Cadou Valentine's Day Masaj au o perioadă de valabilitate de un an de la emitere; după un an, suma reprezentând contravaloarea voucherului (și a ședințelor de masaj neefectuate) devine proprietatea Vasimedica, reprezentând cheltuieli de disponibilitate a serviciilor, iar voucherul cadou se anulează. Toate detaliile sunt disponibile în termeni și condiții, inclusiv cele legate de prelucrarea datelor personale, iar prin achiziția unui voucher masaj sunteți de acord integral cu termenii și condițiile din site.

Voucher Cadou Valentine's Day 2025 Iasi: Cumpără acum!

Plata pentru Cadou Valentine's Day - Masaj se poate realiza online după ce completați formularul de mai sus.
Dacă ai întrebări legate de Cadou Valentine's Day 2025 - Voucher Masaj, sună la recepție: 0374.466.478

Cadou Valentine's Day 2025: Masaj la Alegere | Vasimedica Iași: Cum ajungi la noi?